Ben je 21 jaar of ouder?

Werkwijze

Wat ik doe

Het is goed om te weten wat ik doe (en wat niet) en wat voor stijl ik hanteer. Ik ben geen medicijnman of sjamaan, energiewerker of heler, psychotherapeut of tripsitter. Maar wat ben ik dan wel? Ik omschrijf mijzelf als psychedelisch gids of begeleider. Ik ontzorg, steun, wijs je in de goede richting en bescherm je als het de verkeerde kant op gaat. Maar ik geef ook ruimte voor jouw eigen proces. En dat ziet er bij iedereen anders uit. Je zou kunnen zeggen dat ik psychedelische therapeutische sessies faciliteer, maar ik ben geen geregistreerd therapeut. Truffels zijn helaas nog geen erkend medicijn.

Stijl

Ik houd van een directe en informele manier van communiceren. Nuchter, open en met een gezonde dosis humor. Het werken met geestverruimende truffels is al magisch genoeg. Ik houd de therapeutische band die wij opbouwen goed in de gaten. Want anders gaat het ten koste van jouw en mijn werk.

Kennismaking

In een kort gesprek kijken we of wij een klik hebben en of de magische truffel bij je past. Hoe werkt het psychedelicum en hoe ziet het programma er uit? Als alles goed voelt, gaan we door met de volgende stap: de intake.

Intake & screening

Na het invullen van het online intakeformulier controleer ik of het verstandig en veilig is om met truffels te reizen. Als ik vragen heb over jouw antwoorden, dan neem ik nog even contact met je op. We nemen het formulier sowieso door tijdens de voorbereidende Zoomsessie.

Offerte, voorwaarden & factuur

Nadat het intakeformulier is ingevuld stuur ik je de offerte, algemene voorwaarden en gedragscode naar je toe. Als je akkoord bent, dan stuur ik je de factuur. Je kunt deze in één of twee keer betalen.

Voorbereiding

In twee online Zoomsessie leren we elkaar beter kennen en nemen we het intakeformulier door. Op basis hiervan beslissen we of we doorgaan met elkaar. Op welk thema komt de nadruk te liggen? Wat verwacht je van de reis? Met welke intenties ga je op reis? Voor welke dosering truffels gaan we en welke muziek gebruiken we? Als we dichter bij de datum van de geestverruimende reis komen behandelen we de meer praktische kant. Waar moet je rekening mee houden? Wat neem je mee, en waar is het?

Reisgids

Ik stuur de reisgids per post naar je toe. In dit prachtige boekwerk vind je theorie, oefeningen en inspiratie. Alles wat je nodig hebt om op reis te gaan. Ook bevat de reisgids een planner met logboek en zelfs een mystieke ervaring test. Zo kun jij je voortgang rondom het programma goed bijhouden. Meten is weten!

Hoofdreis

In de ochtend kom je aan op locatie en laat ik je de therapieruimte zien. Tijdens een wandeling bespreken we de laatste details, zoals je intenties en de dosis truffels. Als we terug zijn in de ruimte starten we de reis. Na een passend ritueel neem je de truffels in, gaat de muziek aan en ga je op reis. Na 4 tot 5 uur ben je weer geland. Er staat een heerlijk plantaardig diner voor je klaar en na het bespreken van de reis keer je terug naar huis. Maar alleen als je nuchter bent. Op deze dag doe ik alles om het jou zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Deze dag draait echt om jou.

Integratie

In twee online sessies blikken we terug en kijken we welke inzichten je hebt verkregen aan de hand van jouw ervaring, de reisgids, planner en logboek. Deze twee sessies vinden vaak de dag na de reis en een week (of twee) later plaats. De integratie is niet het einde, maar de start. Welke lessen heb je geleerd? Wat ben je tegengekomen? Hoe verwerk je dit in je dagelijkse leven? Als de integratiefase is afgelopen, eindigt ook het traject. Hopelijk kunnen we samen terugkijken op een betekenisvolle en waardevolle periode!

Evaluatie

Na een aantal weken of maanden vraag ik je om het online evaluatieformulier in te vullen. Niet alleen goed om zelf nog een keer terug te kijken op de reis, maar ook om mij te helpen mijn diensten te verbeteren. Ik sta altijd open voor feedback, tips en verbeterpunten!

Meer weten?

Op de pagina ‘tarieven’ kun je de inhoud en prijs van het pakket zien. Kijk ook op Instagram: @hoofdreis. En onderaan deze pagina vind je een kopje ‘Veelgestelde vragen’. Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je behoefte aan een concreter voorbeeld? Stuur dan een mailtje of DM op Instagram.

BOEK NU EEN VRIJBLIJVEND EN GRATIS ORIËNTEREND GESPREK!