Ben je 21 jaar of ouder?

Locaties

Er zijn meerdere locaties waar je op reis kunt. Dit gebeurt altijd in goed overleg, en is afhankelijk van verschillende factoren en beschikbaarheid.

Wakker Bewust Zijn

In hartje Alkmaar kan ik verschillende ruimtes huren afhankelijk van de situatie en het aantal deelnemers. De meest kenmerkende ruimte is de Kristalruimte. Misschien heb je die ook al voorbij zien komen op mijn socials. Het is de ruimte waar ik mijn eerste reizen heb begeleid. Kijk ook eens op www.wakkerbewustzijn.nl voor een impressie van de locatie.

IMG_4717_fe22f31336.jpg

Het Oude Administratiegebouw

Sinds 1 april is dit mijn eigen praktijkruimte. Op dit moment ben ik bezig om deze plek geschikt te maken voor psychedelische sessies. Naar verwachting kan ik hier vanaf de zomer van 2024 faciliteren. Houd deze website in de gaten!

Transformatiehuis

Vanaf juni is deze plek beschikbaar voor Hoofdreis. De locatie is specifiek geschikt voor sessies met psychedelica. Verschillende begeleiders werken op deze bijzondere plek, en afhankelijk van de sessie zijn meerdere soorten ruimtes te huren. Foto's volgen! Kijk ook eens op www.transformatiehuiscastricum.nl

Jouw eigen plek

In overleg en met maatwerk is het ook mogelijk om bij jou thuis een Hoofdreis te verzorgen. Dit kun je aangeven op het intakeformulier. We kijken dan samen of dit de beste optie voor je is.

BOEK NU EEN VRIJBLIJVEND EN GRATIS ORIËNTEREND GESPREK!