Ben je 21 jaar of ouder?

Locatie

Welkom in de Kristalruimte! Een oase van rust in hartje Alkmaar. Dit is de plek waar je op reis zult gaan in de wondere wereld van je eigen geest.

De ruimte is sfeervol en minimalistisch ingericht en een heerlijk opgemaakt bedje staat voor je klaar. Rustig kaarslicht, wierook, een aantal planten en droogbloemen voor het prachtige ronde raam, en genoeg kussens en kleden om jezelf goed in te kunnen stoppen.

Je luistert muziek door een koptelefoon van studiokwaliteit dat niet irriteert bij langdurig gebruik. De muziek speelt tegelijk af door een stereoset om geen ongemakkelijke stiltes te ervaren als je de koptelefoon af doet. Je bepaalt zelf hoe je de muziek beluistert. Behoefte aan stilte? Dat is natuurlijk ook goed.

De ruimte heeft eigen sanitaire voorzieningen. Zo heb je geen last van andere mensen in het pand en hoef je de ruimte niet te verlaten. Ook is een keuken aanwezig naast de Kristalruimte waar ik de thee, truffels en maaltijden bereid.

IMG_4717_fe22f31336.jpg

Wakker Bewust Zijn

De Kristalruimte is onderdeel van Wakker Bewust Zijn, een centrum met meerdere praktrijkruimtes voor persoonlijke groei, ontwikkeling en heling. In vijf minuten loop je van- en naar het treinstation van Alkmaar en er zijn betaalde parkeerplekken voor de deur. Kom je met de trein of overnacht in je de stad? Dan haal ik je op en zet ik je af. Wel zo fijn!

BOEK NU EEN VRIJBLIJVEND EN GRATIS ORIËNTEREND GESPREK!