Ben je 21 jaar of ouder?

Nathan Mandjes

Over mij

Hoi! Ik ben Nathan. Tien jaar geleden nam ik mijn eerste magische truffel. Sindsdien ben ik op onderzoek gegaan in mijn eigen hoofd: Een ruimtevaarder in het universum van mijn eigen geest. Oftewel een psychonaut.

Ik bied voorlichting, voorbereiding, begeleiding en integratie aan. Dit doe ik op een veilige, legale en toegankelijke manier. Zodat jij kunt groeien en gezonder kunt leven, en daarmee je directe omgeving en onze wereld een beetje mooier kunt maken.

Ik kwam er achter dat magische truffels, met de juiste kennis, mindset en setting, fantastisch werken om meer te genieten, om patronen te herkennen en te veranderen. Een therapeutisch middel. Ik kijk met een andere blik naar mijzelf en de wereld, leef minimalistischer en bewuster, heb meer zingeving gevonden en sta simpelweg gelukkiger in het leven. Truffels zorgde ook dat ik mijn creativiteit herontdekte en muziek opnieuw ging waarderen.

Door de stilte en het thuiswerken dat het coronavirus met zich mee bracht, een ernstig zieke vader en onvrede op mijn werk, besloot ik uiteindelijk om de knoop door te hakken en mijn vaste baan op te zeggen. Ik moest ruimte maken voor belangrijkere dingen en wilde meer met mijn passie doen.

In 2020 begon mijn reis om professioneel met psychedelica aan de slag de gaan. Recent heb ik mijn opleiding aan Synthesis Institute afgerond en kan mij officieel 'psychedelic practitioner' noemen! Een psychedelisch behandelaar, werker of begeleider.

Ook heb ik sinds kort mijn 'eigen' therapieruimte in Alkmaar. Zo kan ik aankomende reizigers in een veilige, comfortabele en neutrale ruimte begeleiden. Ik ondersteun persoonlijke groei en mentale gezondheid met behulp van magische truffels, muziektherapie en mindfulness based cognitieve therapie.

Klinkt dit goed en past dit bij jou? Stuur dan een appje, email of een bericht op instagram voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Hopelijk zie ik je snel!